Disclaimer

Disclaimer voor josvanderlinden.com

Algemeen

Jos van der Linden/Koers (Kamer van Koophandel 54912008), hierna te noemen Jos van der Linden, verleent u hierbij toegang tot josvanderlinden.com (de Website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Jos van der Linden en derden zijn aangeleverd. Jos van der Linden behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Jos van der Linden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Jos van der Linden. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Jos van der Linden, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.